Indlæser Begivenheder

Rethink – de østjyske råvarer – Historisk Madskole for børn (7-12 år)
Torsdag den 12. oktober, klokken 16 – 19 på Det Grønne Museum og
MADENS HUS inviterer børn i køkkenet med en “rigtig” kok. Børnene bliver undervist i madlavning. Men først skal vi høre, hvor kommer maden fra? Vi skal kigge på forskellen mellem grøntsager, som lige er kommet op af jorden, og dem man kan købe i butikkerne. Vi skal smage på gamle danske frugtsorter og sammenligne dem med moderne sorter. Vi skal tilberede kød fra dyr, som har gået på den mark, vi kan se fra køkkenet. Og så skal vi lære en masse tricks fra en super sød og dygtig kok – som samtidig også kan fortælle en masse røverhistorier.
Vær med til en sjov og lærerig eftermiddag i MADENS HUS på Det Grønne Museum, hvor vi skal gentænke det at handle ind. Vi skal blive bevidste om, at der findes gode østjyske råvarer i nærheden af, hvor vi bor.
Pris pr. person: 50 kr.
Arrangementet er målrettet børn i alderen 7 – 12 år.
Tilmelding nødvendig: til madhistoriker og museumsinspektør Bettina Buhl: bb@dgmuseum.dk

Del denne historie, Vælg din platform!